текст Пухкави снежинки

песен на Детски песнички

 
[x2:]
Пухкави снежинки
снощи заваляха
ниви и градинки
вече побеляха.
 
[x2:]
Спят под одеяло,
семенцата малки,
а децата чакат
весели пързалки.
 
На-на, на-на, на-на... (x4)
 
Коментари 0
Няма добавени коментари.